-Afrofonás póthajból

Az Afrofonást póthajjal azoknak ajánljuk, akik hosszabbítani kívánják, illetve tartósabbá, színesebbé szeretné tenni az elkészült afrofrizurát.
A fonás során a legjobb minőségű Kanekalon típusú műhaj kerül felhasználásra.
Rövid (vállig érő), félhosszú (hátközépig érő), hosszú (derékig érő) és mikro, normál, vagy vastag tincsekben készíthető el az afrofonás.
Tartóssága kb: 3 hónap a haj növésétől változóan.
Az elkészült afrofrizura mosható, fontos azonban, hogy balzsamot nem szabad használni.
A befonott haj óriási előnye, hogy mindíg esztétikus, nem kell állandóan frizurát készíteni, és ezáltal megvédi saját hajunkat azoktól a káros anyagoktól, melyek roncsolhatják pl:(hajfesték, dauer, hajzselé, hajlakk, forró hajszárító, erős kifésülés...). Tehát akik azt mondják, hogy káros a hajnak azok tévhitben élnek, mert a fonott haj pihen, nincs szükség állandó beszárítására, festésére...stb.Üzletünkben afrikai hölgyek készítik az afrofonást, akik gyerekkoruk óta szinte állandóan fonott hajat viselnek, és készítenek, ezáltal a legnagyobb szakmai rutinnal, és tapasztalattal rendelkeznek.

-Afrofonás saját hajból

Az Afrofonást saját hajból azoknak ajánljuk, akik szeretnék megunt frizurájukat egy extrémebb hajviselettel felfrissíteni. Póthaj felhasználása nélkül, csak a saját haj befonásával készül.
Tartóssága kb: 1 hónap, elkészülési ideje: 2-6 óra hajhossztól függően.
Minden munkánkra garanciát vállalunk.

-Parketta fonás

A parkettafonás a haj fejre fonásával különböző mintákban elkészített frizura.
Nagyon népszerű hajviselet. Sok sportoló, táncos, és zenész fonatja parkettába a haját, mert kényelmes, praktikus, és a különböző mintákkal, melyeknek csak a képzelet szabhat határt, egyedivé tehető úgy, hogy a munkájuk során nem zavarja a szemükbe lógó hajfürtök, ugyanakkor stílusokat, divatot teremtenek.
Üzletünkben afrikai hölgyek készítik a parkettafonást, akik gyerekkoruk óta szinte állandóan fonott hajat viselnek, és készítenek, ezáltal a legnagyobb szakmai rutinnal rendelkeznek. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk.
Elkészíthető saját hajból, melynek feltétele a minimum 15-20 cm hosszúságú haj, az esztétikusság érdekében. Ennek tartóssága kb: 2hét.
A póthajjal készült parkettafonás előnyei: hogy tartósabbá, illetve színesebbé, egyedibbé tehető a póthaj hozzáadásával. A haj hosszának minimum15-20 cm-esnek kell lenni, ahhoz, hogy egyedi és esztétikus parkettafrizurát lehessen készíteni.
A póthajjal font parkettának a tartóssága kb: 1hónap.

e.mail:afro@hajfonas.hu
www.afroline.hu

  hajfonás hajdúsítás raszta szolárium európai haj ázsiai haj futura haj  
 
futura tincseshaj szeparator ujjvédő gumi galéria elérhetőség   garancia